lördag, december 09, 2006

WTF?

Nu hade jag avstått länge nog från godis, chips, bacon och andra kaloristinna produkter för att komma i mina blå cheap mondays. Jag tar på mig dem - de sitter som gjutet utan att vara så där jobbigt tighta som de varit den senaste månaden - och så står jag där lugnt och fredligt och rör i min jordärtskockssoppa, lägger ena foten på nedre ugnsluckan som jag alltid gör (det är skön avlastning för trötta fötter) och så spricker byxhelvetet! En liten reva i och för sig, men det är fräckheten som irriterar mig. Här har man avstått sina favoritbyxor eftersom man drabbats av sambosyndromet och allt man får som tack när man äntligen tagit sig tillbaka till status quo är en luftning av vänster skinka! Byxorna är lagade med björntråd, paniktråckel och langettstygn. De ser ut som de ska.

Men fräckheten!

(Nej, de gick inte sönder för att jag var för tjock, däremot för att jag nött dem konstant sedan januari 2005)

3 kommentarer:

Oskar sa...

Låt inte detta förstöra middagen :)

sugminkuk sa...

Fy fan vad ointressant snälla gå och dö. ditt liv kan inte vara bättre än richard nordströms!
du är en så jävla värdelös person sånna som du borde inte få leva, hur kan man skriva så onödigt skit och suga så hårt på dota.

gitto sa...

Jaja, det blir säkert folk av dig också...

Och eftersom du kommenterade en fredagnatt tänker jag göra dig tjänsten att utgå ifrån att du var full och inte visste vad du gjorde.