söndag, december 03, 2006

En udda lyx

När jag vill känna mig riktigt extravagant somnar jag med kläderna på. Måhända sunkigt, men av någon anledning älskar jag att göra det. Kanske är det en försenad tonårsrevolt eller kanske är det bara ren och skär lathet? Men att sova i full mundering känns nästan som att bli omhållen, även om det bara är av en gammal grennaskolan-hoodie och ett par cheap mondays. Och det kanske är det min penchant för klädsovande bottnar i: min irrationella rädsla för att vara ensam. Men lika mycket som jag skyr ensamheten, lika mycket söker jag den. Och ibland, men bara ibland, är den oundgänglig.

Jag hade tänkt blogga ett mycket gott recept på sik kokt i cidrae, men mina wysiwyg-knappar har märkligt nog försvunnit, vilket innebär att jag inte kan visa alla vackra (och jag lovar: potentiellt sexuellt avvikande) bilder som tillhör receptet. Men vila lugnt i natt, receptet kommer så snart problemet ät löst. Det här är ett riktigt bra recept, förutsatt att man inte som är som jag och schabblar bort det hela med ett allt för stort alkoholintag. Men mer om det senare.

9 kommentarer:

Ilva sa...

Men vet du att när jag var i din ålder så älskade jag också att somna med kläderna på, det var det skönaste jag visste! Sleep on Gitto!

Oskar sa...

Gomorron säger en annan klädsomnare. Ser fram emot receptet på siken. Och bilderna. Kanske framför allt bilderna faktiskt. Har länge haft på känn att siken kan vara en riktig fuling när den vill.

KrakelSpektakel sa...

Har du gått på Grännaskolan?

Gitto sa...

ilva: skönt att höra att jag inte är helt ensam i min klädsovning. :)

Oskar: du kommer nog bli besviken, de är inte speciellt sexuellt avvikande. :) Jag tycker bara hel fisk i sig är väldigt udda, jag tänker alltid på brandkaptenen Greger i nilecity!

krakel: Ja, det har jag gjort. På IB-programmet. Men jag hoppade av och åkte till London när jag hade ett halvår kvar. Hur så, ska du gå där?

Jessica sa...

Uppdatera bilden så kommer nog wysiwyg bilderna tillbaka. Jag hade det problemet igår och var rätt irriterad innan de kom tillbaka.

Pelle sa...

jag kan förstå varför du gillar att sova med kläderna på, det är ganska mysigt faktiskt, speciellt i en gammal grenna-hoodie :)
men i jeans? där måste jag sätta mig på tvären, jeans tycker jag är det mest obekväma plagget som finns! köpte mitt första par jeans för lite mer än ett år sen nu, och jag gillar dom ändå inte... (annars har jag inte burit jeans sen jag var en liten knodd)
och angående föregående inlägg, bry dig inte om undermänniskorna (inget illa menat med det ordet...) man står alltid över alla andra, läs lite levay :)

nu ska jag baka pepparkakor! eller snarare titta på och smaka på degen när min vän gör det, men ändå!

Anonym sa...

Onödig kunskap apropå eventuellt fula fiskar: uppenbarligen var "lömsk sik" en fornnordisk omskrivning för huggorm. Jag kan inte låta bli att tycka att det är en smula komiskt.

...vilket inte hade särskilt mycket att göra med ämnet, men ändå. =)

KrakelSpektakel sa...

Nej, men ett tag övervägde mamma att placera mig där.

Anonym sa...

Aiz n qav k xxx, sex. Adu v, wcs gdverw|zyi tueubmq z dt fh.