Hur man misslyckas med maränger i 10 enkla steg:
1) använd gärna för gamla ägg, eftersom "de måste ju ändå göras nåt av".
2) glöm för all del att ha i hälften av sockret.
3) spritsa ut dem jättetätt - alldeles för tätt alltså - på en plåt, eftersom det är jobbigt att ta fram en till
4) sätt ugnen på för låg temperatur
5) glöm helt bort marängerna i en timme eftersom du viker vårrullar
6) titta till marängerna, konstatera "här händer ju ingenting!" och vrid upp ugnsvärmen rejält
7) glöm bort marängerna igen till förmån för vårrullarna
8) upptäck att det luktar djävulskt illa i köket - vad kan det vara?
9) inse att marängerna har blivit mörkbrända små monster men fortfarande är långt ifrån färdiga inuti!
10) förbanna dig själv och kasta en hel plåt maränger i soporna.
2 kommentarer:
Jag antar att den sena timmen inte möjliggjorde köpta maränger?
Hahahaha!
Skicka en kommentar