...och visst är det läskigt! URK! Min mor köper alltid med detta när hon hälsar på hos systra sin i frankrike, och jag har alltid tyckt att det är lika läskigt, men smaken är som tur är delad.
Såna där jätteburkar med anka i sitt eget fett köper jag alltid med mig från Frankrike. En av mina favoritkonserver! Det finns för lite anka i Sverige, tycker jag. Har alltid undrat varför?
Hej! Tycker du att jag skriver för lite om mat här nuförtiden? Det beror på att själva matbloggen har flyttat till Taffel.se.
Här kommer jag att fortsätta att blogga om personliga reflektioner och annat som inte är direkt matrelaterat (men ett och annat recept kan fortfarande leta sig hit).
Välkommen in på Taffel!
4 kommentarer:
Anklever?
Nix, snarare anka konserverad i sitt eget fett.
...och visst är det läskigt! URK! Min mor köper alltid med detta när hon hälsar på hos systra sin i frankrike, och jag har alltid tyckt att det är lika läskigt, men smaken är som tur är delad.
Såna där jätteburkar med anka i sitt eget fett köper jag alltid med mig från Frankrike. En av mina favoritkonserver!
Det finns för lite anka i Sverige, tycker jag. Har alltid undrat varför?
Skicka en kommentar