tisdag, mars 06, 2007

Frossarkväll

I kväll är Magnus bortkörd till förmån för lillasyster Claudia. Vi ska äta hemgjorda cheese & baconburgare med blue cheesedressing, någonting vi båda är snuskigt förtjusta i. En viss mängd vin kommer troligen inmundigas och det finns en risk att Claudia äter upp alla mina cashew- och pistaschnötter, men det ingick i riskkalkylen vid inbjudan.

Och det är inte ett dugg synd om Magnus om någon nu trodde det. Han åkte härifrån med balsamvinägerglaze till ett recept han ska svänga ihop till middag i kväll, en halv bosnisk kallrökt korv, ett par biscotti med whisky, choklad och pecannötter, en ultimat chokladkaka samt en grabbnäve tamarindkarameller. Därtill medtog han sin Playstation 2, ett par öl och en flaska kahlua till några vita ryssar.

Och det bästa med att vara två systrar till bords är att man kan få äta hur mycket man vill utan att någon tycker att man är girig, konstig eller bara omättlig. Vi har lika töjbara magar båda två. Och vi är dessutom lika gnälliga båda två, så räkna med en hel del ylande om magont under kvällen.

2 kommentarer:

Heléna sa...

önskar jag kunde äta så som du verkar göra, har tyvärr en ganska känslig mage så måste se upp med både mjölkprodukter, för mycket fett, kött i mängd, vetemjöl. och ska jag träffa min kille får jag även fundera på vilka grönsaker och frukter jag sätter i mig, inte så fräscht med ballongmage och ständiga gaser ...

Gitto sa...

Usch, det måste vara jobbigt att ha en känslig mage. Själv har jag nog en mage av stål, för jag kan äta i princip vad som helst utan att fara illa av det. Men å andra sidan har jag klena nerver, så det tar nog ut varandra. :)