lördag, januari 27, 2007

På resande fot

På tisdag når jag Stockholm igen, och då blir det någon slags informell bloggträff på kvällen. Eller ja, jag och Andreas ska dricka öl och eventuellt prova griskind. Hur som helst är alla välkomna att göra oss sällskap. Tid och plats är ännu inte bestämt, men vik gärna tisdagkvällen åt samkväm och umgänge med dina två favoritexil-ölänningar.

Och i helgen är det dags för Malmö och Lund, så är det någon som vill hitta på någonting så är det bara att höra av sig via mejl eller i kommentarerna.

9 kommentarer:

Anne sa...

Men vad du reser :) Tyvärr upptagen tisdag kväll, men hoppas ni får det riktigt trevligt :)

Gitto sa...

jo, det har blivit en hel del resande på sista tiden. Stockholmsvistelsen blev lite spontant påkommen nu när jag får gå på Årets Kock, och det vill man ju inte missa. Malmöresan är länge planerad, men den tycks växa i längd eftersom det är så många jag måste hälsa på.

Översättarhelena sa...

Är du kvar ett par dar i Stockholm så är det fler bloggträffar på gång!

Pelle sa...

:) jag hoppas du inte glömmer bort lund på vägen!
jag mutar mig till en liten middag med löfte om kött, vilt sådant.
jagade faktiskt idag och sköt ett rådjur, min far sa att jag kunde ta sadeln men tyvärr nåste det förbannade djuret hänga ett par dagar så inget av det följer med till lund. däremot kan jag fresta med både vildsvin och älg :)

vi ses förhoppningsvis på söndag!

Gitto sa...

översättarhelena: Åh, jag åker hem den dagen, tyvärr! Måste på föreläsning dagen efter och raka vägen till Malmö efter den, så det är dessvärre omöjligt. Så tråkigt att jag missar träffen med några futtiga timmar!

pelle: Du behöver inte fresta med vilt, jag vill ju träffa dig. Brorsan sa att han gärna ville komma över på kvällen om han kunde, han är på Öland och kommer kanske först på måndag... Men hinner han så ville han. Är det okej?

Pelle sa...

det är klart han är! alla medlemmar av familjen richert är välkomna :)

Martin sa...

om du orkar dig ut till Västra hamnen /Turning Torso och ica maxi står jag där hela helgen och lovar att ge dig bästa smakprovning i delikatessen (om det inte är för mycket kunder just vid det tillfället förståss, för då blir chefen sur på mig). Det skulle vara coolt att se dig i verkligenheten när man läser din blog :-)

Gitto sa...

Martin, det låter ju jättetrevligt, vi får se om jag lyckas ta mig dit!

Fullgård sa...

Jasså fröken fräken har vägarna förbi tillslut. Om det passar serveras moules frites på Helmfeltsgatan 10 på fredag. Hör av dig om intresse finnes.