Var det gott? Helt omöjligt är det ju inte. Fisksås funkar till mycket, som salt fast bättre. Jag brukar alltid ha en vietnam-importerad literflaska stående i köket, inköpt i någon asiatisk importaffär för 14 kr, med en etikett på franska, "sauce de poisson".
Min bror är inte lika övertygad (har inte kommit över lukten), han hävdar att det är felstavat. "Det ska stavas med ett s".
(min fråga verkar ha besvarats medan jag skrev på detta. Men jag är inte övertygad. Måste testa.)
Hej! Tycker du att jag skriver för lite om mat här nuförtiden? Det beror på att själva matbloggen har flyttat till Taffel.se.
Här kommer jag att fortsätta att blogga om personliga reflektioner och annat som inte är direkt matrelaterat (men ett och annat recept kan fortfarande leta sig hit).
Välkommen in på Taffel!
6 kommentarer:
Glärk.
Stackars dig, bara tanken satte fart på mitt graviditetsillamående igen.
...och den viktigaste frågan är: hur smakade det? Kan det bli en trend? ;-)
lotta och björn, jag kan lova er att det är alldeles, alldeles vidrigt, bara masochister skulle nappa på den trenden.
Var det gott? Helt omöjligt är det ju inte. Fisksås funkar till mycket, som salt fast bättre. Jag brukar alltid ha en vietnam-importerad literflaska stående i köket, inköpt i någon asiatisk importaffär för 14 kr, med en etikett på franska, "sauce de poisson".
Min bror är inte lika övertygad (har inte kommit över lukten), han hävdar att det är felstavat. "Det ska stavas med ett s".
(min fråga verkar ha besvarats medan jag skrev på detta. Men jag är inte övertygad. Måste testa.)
Åh fy vad äckligt! *ryser*
Cafe Firre heter det tror jag.
Skicka en kommentar