lördag, oktober 14, 2006

Kärlek, mat och folköl - nu snart med bildbevis!

Jag kan meddela eventuellt intresserade läsare att jag planerar att ta mina första matbilder i kväll. Nu kommer det förhoppningsvis bli roligare att besöka min blogg, även för analfabeter. Eventuellt blir det ofrivilligt komiskt, eftersom jag inte tagit mer än två rullar film i hela mitt liv. Men så svårt kan det inte vara. Då gäller bara att i kväll laga någonting som ser någorlunda aptitligt ut. Hm. Kyckling av något slag blir det i alla fall, sedan får vi se vad jag hittar för något trevligt i mitt utarmade skafferi.

Bastardbolognesen blir det nog inget recept på. Jag har glömt vad jag hade i, och framför allt vilka proportioner! Gott var det i alla fall, jag snaskar i mig det sista nu.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Jag hade bara tagit typ två rullar i hela mitt liv (som är betydligt längre än ditt) när jag fick min mobilkamera för några månader sen. Nu plåtar jag oförväget full som nykter. Och har köpt en riktigt kamera i veckan (fast den är jag inte vän med än.). Gå nära inpå och se till att få ljus från sidan så går deet hur bra som helst. Nästa steg är reflexskärm.
lycka till!

Gitto sa...

Tack för tipsen, nu ska jag matfota av glatta livet, bara jag hittar något i skafferiet att laga mat av!