fredag, april 13, 2007

Sökes i Göteborg: sällskapsdamer och -herrar

Lördagen den 28:e april trillar jag in på en blixtvisit i Göteborg. Egentligen skulle jag gått på konsert med Clutch, men eftersom jag är en god medmänniska gav jag min biljett till Magnus storebror som inte lyckats få tag i en egen.

Hur som helst, det här kräver att jag roar mig på annat sätt, för sitta ensam i en bar medan Magnus festar loss på Sticky Fingers är ett öde värre än döden. Ska han ha kul utan mig ska jag ha kul utan honom, så enkelt är det! Jag har redan slagit klorna i rara Jens, som lovat att göra sitt bästa för att underhålla mig, men alla intresserade Göteborgare är hjärtligt intresserade av att höra av sig i kommentarerna. Kanske kan vi till och med ha en liten bloggträff?

7 kommentarer:

Översättarhelena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Översättarhelena sa...

Översättarhelena said...
Jag är gärna på bloggträff om ni står ut med en medelålders tant som inte är mycket till matlagare!Förslag till ställe att träffas på: Gyllene Prag (www.gylleneprag.com). Där hade vi bloggträff i samband med bokmässan i höstas, och det var hemskt lyckat. Den något kärva personalen är bara stämningshöjande.

Översättarhelena sa...

Ursäkta underliga dubblettkommentarer förresten, det var länkarna som bråkade lite med mig.

Gitto sa...

Helena: Klart du ska komma! Restaurangen låter jättetrevlig - vi får se vad de andra (om några andra nappar alltså) tycker!

Louise sa...

Ett helt annat ämne(förlåt): Jag var på myrorna igår och de hade en ankpress! Jag fuderade på att köpa den bara för att du har skrivit så mycket om den men sen tog jag mitt förnuft till fånga, det blev ett rivjärn istället.

Jens sa...

Gyllene prag är mycket trevligt. Ta en titt på djungeltrumman.se för klubbtips. Hade du kommit dagen innan hade du fått vara med om när Göteborgs äldsta klubb Romo Night går i graven! Jaja, maila när det drar ihop sig.

Stellan sa...

Jag hänger på, defintitivt. Sällskapsherre har jag aldrig kunnat titulera mig tidigare. Ska se om jag inte kan lura med min syrra också.