onsdag, april 11, 2007

Ljuva rester!

Det är inte så ofta ni får se vad som hamnar på tallriken till lunch, och det finns två skäl till det. Dels är det ofta rester från gårdagens mat (som jag ju redan bloggat om), dels äter jag inte ofta lunch. Ett ägg hit och dit eller kanske en macka, men sällan ett helt mål mat. Men idag tänkte jag visa upp en typisk restlunch bara för att det var så gott. Gårdagens bulgur blandades med ett ägg och frästes i panna. Sweet chilisås blandat med yohurt till det. Det var faktiskt nästan godare igår, och det är synd att bilden inte gör anrättningen rättvisa. Men jag var så hungrig att jag inte orkade fotografera mer än ett foto.

2 kommentarer:

Martin sa...

Jag tycker det är rätt spännande med lunchlådar. Jag gör en varje arbetsdag, och det är nästan aldrig samma mat, och alltid enligt tallriksmodell. Det blir utveckling i mitt matlagande, även när det bara gäller lunchlådor på liksom :-).

Anonym sa...

With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement?

My blog has a lot of exclusive content I've either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any solutions to help stop content from being ripped off? I'd really appreciate it.


My web-site :: hawaiian food