"Det är synd om mig för jag är förkyld och har en redovisning i morgon som jag inte förberett och min pojkvän jobbar natt 15 mil bort i ett jävla bageri men jag har i alla fall getost och lite bacon"-pizza.
5 kommentarer:
Anonym
sa...
Du lyckas få till goda saker med enkla medel. I mina ögon är det som kallas kokkonst.
pizzan blev jättegod, och väldigt enkel. Jag rörde ihop någon slags sconesfuskdeg på 2 dl mjöl, 1/2 tsk bakpulver, 1 msk olja och 1,25 dl mjölk. Eller nåt. Tomatpure, mejram, svartpeppar och pressad vitlök, getost och bacon. Blev bra comfort food.
mejram är gott i mycket! Det är kanske ingen utpräglad pizzakrydda, men jag gillar smaken. Oumbärlig i ärtsoppa, men utmärkt i till exempel böngrytor och omeletter. Säkert god i din rösti också!
Hej! Tycker du att jag skriver för lite om mat här nuförtiden? Det beror på att själva matbloggen har flyttat till Taffel.se.
Här kommer jag att fortsätta att blogga om personliga reflektioner och annat som inte är direkt matrelaterat (men ett och annat recept kan fortfarande leta sig hit).
Välkommen in på Taffel!
5 kommentarer:
Du lyckas få till goda saker med enkla medel. I mina ögon är det som kallas kokkonst.
"...är det det..." skulle det stå.
pizzan blev jättegod, och väldigt enkel. Jag rörde ihop någon slags sconesfuskdeg på 2 dl mjöl, 1/2 tsk bakpulver, 1 msk olja och 1,25 dl mjölk. Eller nåt. Tomatpure, mejram, svartpeppar och pressad vitlök, getost och bacon. Blev bra comfort food.
Mejram! Är det bra till pizza? Använder många kryddor men nästan aldrig mejram i min matlagning. Kom med tips på användningsområden!
mejram är gott i mycket! Det är kanske ingen utpräglad pizzakrydda, men jag gillar smaken. Oumbärlig i ärtsoppa, men utmärkt i till exempel böngrytor och omeletter. Säkert god i din rösti också!
Skicka en kommentar