torsdag, maj 03, 2007

Som ett brev på posten...

...Eller två. Jag upphör aldrig att förvånas och förtjusas av människors vänlighet. Idag damp två paket ned utanför dörren. Först och främst, så hade den fantastiska Annica vänligheten att skicka mig ett jättepaket ramslök. Ja, det är helt otroligt. Hon plockade alltså en enorm bunt ramslök igår, paketerade det och skickade det till mig. Det kom fram idag, och bladen var som nyplockade! Återigen, tack Annica! I kväll blir det en än så länge hemlig festmåltid med ramslök...

Och som om det inte var nog hade hon dessutom grävt upp ett par ramslökplantor till mig! De är hjälpligt planterade och ska åka hem till Vedborm i helgen. Där blir de förhoppningsvis början på ett enormt bestånd vitlöksdoftande ramslök. Vi får väl se om de klarar sig! (Och ja, det är ätpinnar och stektråd som blev en kreativ stöttning av plantorna...)

Men inte slutar historien där... Superrara Fastfoodlovers-redaktionen hade dessutom skickat mig en mycket flott och multifunktionell korkskruv eftersom jag förlorade min gamla! Den kommer väl till pass eftersom jag inte fått kolsyrevinöppnaren jag fick av Översättarhelena att fungera riktigt som den ska ännu.

Jag är så rörd av all vänlighet att jag nog måste lägga mig och vila en stund. Annars börjar jag nog lipa av ren extas. Ramslök! Korkskruvar! Åååh, kattungar*! Jag tror jag bjuder på en bild på en av de vildtulpaner jag fick av min mor i helgen som en liten tackblomma.

*"Ååh, kattungar" har blivit min och Magnus omskrivning för "Nu kommer jag nog snart börja storböla", på grund av att jag, när jag känner mig riktigt arg och hängig, går hem och kollar på söta djurbilder på Cute Overload tills tårarna kommer. Det kan rekommenderas, man mår mycket bättre efteråt!

4 kommentarer:

Jessika sa...

skulle just fråga om det var en ätpinne ;).

Kristina Eriksson sa...

Visst är det härligt med snälla människor!!

Annica sa...

Bara kul att kunna hjälpa till!

Xtian sa...

vi vill ju inte att du skall torka ut, det är viktigt med vätska...

/FastFoodLovers