fredag, maj 18, 2007

Est quaedam flere voluptas

Något av det tristaste som finns är att vara ensam utan någonting att göra. Magnus jobbar än och själv har jag bloggat dagens matfeberkvot, handlat vin och öl (som jag än så länge får tuta i mig ensam), planterat om mina kryddörter till en blomlåda (som jag springer och tittar till var femte minut i hopp om att de börjat blomma) och förberett en löjligt enkel middag på kronärtskocka (vad jag förberett? Jag har gjort ett citronsmör till).

Alltså inget kvar att göra. Inga pengar på mobilen, så jag kan inte ringa någon. Köpte en trisslott, skrapade och förlorade 25 kr i ett svep. Skajpade familjen på Öland - min mor har just kommit hem från Wales och jag ville berätta för henne om Matfeber på Expressen - men syrran svarade och fräste "Du får ringa sen, hon är trött. Ingen vill se på mina kattungar heller!".

Alltså sitter jag här. Storrökandes (ja, jag har börjat igen om det var någon som inte listat ut det än), vinpimplandes, självömkandes och slösurfandes. Och det är fredag, så ingen kommer läsa det här och kommentera.

Fast snart kommer nog Magnus hem, och då blir allt bra igen. Så tyck inte för synd om mig. Men lite kanske?

6 kommentarer:

Mikael sa...

Sitter även här i min ensamhet; webbradion fungerar inte(brorsan "uppdaterade" datorn häromdagen, jättehyggligt..), får inga svar på sms man sänder etc. Tur det finns kalla Sort Guld. Skål kosmonaut!

Anonym sa...

Du får väl skaffa en av syrrandins kattungar, då är man inte ensam,försoker skriva mellan tassarna på min lilla Simba.

e sa...

Lite synd är det faktiskt om dig. Hoppas du får sällskap snart. Själv bygger jag ett berg av pistagenötskal som värsta ekorren. Om ekorrar nu skulle gilla pistagenötter.

Anonym sa...

kommer själv hem från en afterwork och väntar på att hburgerbröden ska tina på diskbänken. nina 25 kr kommer läggas på nätpoker men annars är situationen likadan, håll ut. Eric

gunilla sa...

Hoppas kvällen blev bättre sen...

Jessika sa...

Som gjort för att locka ut folk i kommentatorsfältet m a o :).
Drick inte körsbärslikör!!