onsdag, november 14, 2007

Off topic: jättebläckfiskar

I natt hade jag mardrömmar hela natten. Bland annat drömde jag att jag gjort egen ost och att Magnus förstörde den på något vis, vilket jag vaknade upp och givetvis skällde ut honom efter noter för. Magnus tog det som en gentleman och bad ordentligt om ursäkt varpå vi båda somnade om.

Sedan fortsatte min märkliga dröm med att jag fick ta hand om tio afrikanska asylsökande och försökte försvara dem mot en hemsk jättebläckfisk. I drömmen existerade bläckfisken egentligen i en Stephen King-roman, och jag kunde inte i mitt liv lista ut om jag befann mig i själva romanen (vilket med min drömlogik skulle innebära att jag skulle besegra den eftersom det goda alltid vinner) eller om bläckfisken hade rymt från romanen (viket skulle innebära att jag var chanslös eftersom folk i verkligheten definitivt inte spöar mordiska jättebläckfiskar). Jag vaknade av mitt eget skrikande och vågade givetvis inte somna om igen. Fast det var ändå dags att gå upp.

Fast vad jag egentligen undrar är varför man känner sig så fysiskt mörbultad efter mardrömmar... Jag har en dov huvudvärk och en molande obehagskänsla i kroppen trots att jag varit vaken i 4 timmar. Är det så enkelt att man ligger och spänner sig under mardrömmarna?

2 kommentarer:

Ormen sa...

Kan det ha samband med intag av mat/dryck av vissa sorter :-)
Om man är "tung" i magen kanske psyket hämnas nattetid...

Anonym sa...

Well my iphone finally did it died. I m leaving the states for a few months and i will need a knew phone, all stores near me are sold out of the iphone 3g S. So i was wondering what would be the easiest phone to grasp after using an iphone for a year.
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url] [url=http://www.cniieus.ru/site2/support/forum/messages/forum6/topic104/message25852/?result=reply#message25852]unlock iphone[/url]