torsdag, november 08, 2007

Efterlysning: bostad till uthyrning?

Jag och Magnus letar lägenhet i närheten av Stockholm. Alldeles nyss fick vi veta att någon annan hann före oss på vårt drömobjekt, en stuga på tre rum med veranda, sovloft och öppen spis på Ekerö. Jag är faktiskt helt förkrossad, eftersom jag redan fantiserat om alla grönsaker jag skulle odla och alla tulpanlökar jag skulle driva upp. Jag hade till och med kollat upp ett begagnat kallväxthus som jag tänkte köpa.

Men sådan är jag. Hellre tar jag ut glädjen i förskott än står utan glädje alls, även om det innebär att mitt hjärta krossas med jämna mellanrum.

Hur som helst undrar jag om ni, mina trevliga läsare, känner till några ställen som ska hyras ut. Allt norr om Nynäshamn och söder om Uppsala är av inresse, men vår månadsbudget är på 5000 kronor eller däromkring. Helst förstås en stuga med en odlingsbar plätt (och öppen spis, sovloft och veranda), men lägenheter går förstås också bra. Mejla eller kommentera!

(Givetvis är jag och Magnus väldigt skötsamma och har goda referenser och allt sådant. Fast det hade ni ju redan listat ut.)

4 kommentarer:

Björn sa...

Så ni kommer till Stockholm? Woohoo, nu blir jag glad!

Frazzenius sa...

Hehe, stuga med odlingsplätt och många rum. Då är knappas min etta på 33 på Kungsholmen, utan balkong eller närhet till "plätt", av intresse :-)

Andreas sa...

Goda nyheter! Välkomna till stockholm. Ska lägga örat mot rälsen omdedelbart.

Gunilla sa...

Men oj! Inga stugor på lut har jag, men vad kul!