torsdag, november 01, 2007

En stilla undran

Hela den här Schenström-affären känns smått bisarr. Jag förstår varför hon måste avgå, jag förstår varför Pihlblad tar ledigt och jag förstår varför Reinfeldt får stå och skämmas. Hela historien är minst sagt pinsam för alla inblandade.

Däremot förstår jag inte vad i hela friden Jimmy Wixtröm gjorde utanför Judit & Bertil med teleobjektiv. Jag brukar inte lägga mig i de politiska diskussionerna eftersom jag inte har så mycket att tillföra, men osar det inte lite katt när en tv4-reporter råkar hångla med en moderat samtidigt som det står en aftonbladetfotograf utanför med teleobjektiv? Inte för att det förmildrar Schenströms situation, men ändå?

6 kommentarer:

Björn sa...

Mja, hr fotograf hade ju vad jag förstår förföljt fr S i närmare ett halvår... Och pol. rep. P är ju faktiskt lagd åt andra hållet... så det var nog aldrig något egentligt hångel, däremot var de nog lyckligt ovetande att aftonbladet försökt fabricera skandaler om fr S ett bra tag...

Kurt sa...

Om kända personer är kraftigt berusade på krogen så finns det nog många som kan vara intresserade av att tipsa kvällstidningarna. De har många tipsare blad kroganställda.

Anonym sa...

lite dåligt med uppdateringar tycker jag...vill ju läsa mer recept och få mer inspiration :-)

Ung tant sa...

Var dom på Judith och Bertil?!

Björn sa...

ung tant: visst var de det. De stod vid bordet i fönstret. De har iallafall god smak vad gäller krogval. Och Domaine Lalande Merlot som de drack är ju inte något äckligt vin heller...

Ung tant sa...

Haha.. vilken grej.