tisdag, november 13, 2007

Hurrrgh!

Det här var inte vad jag väntade mig när jag drog upp persiennerna i morse. Fy bubblan vad hemskt. Tur att jag har alla ingredienser jag behöver för att göra raggmunkar i kväll, för i det här vädret slipper jag helst proviantera.

9 kommentarer:

Ormen sa...

Och du ska till Ekerö......

Gitto sa...

Hihihi... Jag får nog investera i ett par raggsockor. Och hellre vinter på Ekerö än i Kalmar. Där finns i alla fall öppen spis! :)

Anonym sa...

Som vi nog redan konstaterat så är jag din raka motsats i detta, varje liten ynklig antydan till snöflinga får mitt humör att klättra ett par stegpinnar... Så det är bara att bunta ihop snön och skicka till mig om du vill bli av med den! ;)

claudia sa...

tur att jag gillar snö, annars hade jag nog struntat i middagsinbjudan och gått miste om raggmunkarna.

Anonym sa...

"fy bubblan?"
margit! bättre kan du! du får det att låta som om du vore en söderkis på 7 år på 1950-talet :)

fast, om man har en så pass stor blogg som din kanske man ska passa sig för kraftuttryck!

grattis till huset förresten!!
/Pelle

Ormen sa...

Jo det är ju sant...
Det är det enda som är "bra"? med snö, att komma in från snöskit till en varm sprakande brasa, bara den speciella doften.....
Njut Gitto!!
Och alla arla stunder när man tassar ut i köket och tänder en brasa o kokar lite kaffe, den doften skulle man ge bort i julklapp.
Jag har ett gäng "mysar" till men dom får vara tills vidare.

Mikael sa...

Snö är ju livet ju! :-)

Maritta sa...

Snö är väl ok,men i och med det kommer även isen,som gör att man ramlar och slår i vänster knä för 10e gången(sant!)och får inflammation där och måste vara sjukskriven och får svårt att gå och stannar därför hemma och lagar Margits goda recept och äter utan att sen kunna göra av sig med kalorierna,vilket gör att man går upp i vikt och det blir ännu jobbigare att gå,
och tills slut sitter man hemma isolerad framför tv´n och tittar på inredningsprogram och Jerry Springer!

Ormen sa...

Förbjud snö!!!