onsdag, november 21, 2007

Ekerö

Idag åker Magnus och jag upp till Ekerö för att titta på stugan och - om allt går väl - skriva kontrakt. Jag är så nyfiken! Att ägaren dessutom är en relativt känd svensk filmproducent är förstås lite spännande i sig (han verkar dessutom väldigt trevlig).

Kameran är nedpackad, så i morgon hur fint det är!

7 kommentarer:

Paula sa...

*håller tummarna för att allt går bra* spännande värre! ska bli kul att få se bilder!

E l i n sa...

Vad roligt!

Och ställ in dig mentalt för hur ni ska hantera trafiken genom Brommaplan om mornarna, det är ett kritiskt ställe där 500 meter kan ta 20 minuter, men har man bilradio eller suduko med sig så går det lite bättre :)

Angelica sa...

Hej! Jag har en undring som nån därute kanske kan svara på. Jag bor på Malta och lyckas bara få tag på torrjäst. Så jag undrar hur man omvandlar "vanlig" jäst i recept till torrjäst? Har ett starkt lussebullsbegär..... Tack!

SqZ sa...

Lycka till!

ylva sa...

Angelica: När jag bodde i Spanien hade jag också svårt att få tag i färsk jäst, men jag listade till slut ut att det gick bra att köpa den i lösvikt på bagerierna. Kanske funkar det även på Malta. Annars går det nog att använda torrjäst, men då ska jästen blandas med mjölet och degvätskan ska vara varmare (45 grader)

Raz (http://raz.blogg.se) sa...

Ska ni bo i stugan permanent eller är Kalmar fortfarande bas?

loathing sa...

aha och det är på ekerö också, där bor jag.