onsdag, oktober 24, 2007

Vad kostar en länk?

Det var den frågan jag fick idag per mejl. Avsändaren hade ansträngt sig för att hypertexta min länk, men däremot fanns ingen länk till själva sidan jag förmodades länka till. Men via avsändarens mejladress hittade jag hit. Och missförstå mig inte, jag tror säkert att mejlavsändaren verkligen tycker att han har en sjysst sajt, men vad fasen?

Så svaret är i det här fallet gratis, för google ad-späckade sidor utan vettiga recept länkar jag inte till utan vettiga skäl. Både jag och mejlaren torde därmed blivit nöjda, utan några som helst transaktioner oss sinsemellan.

9 kommentarer:

Jessika sa...

Jag fick samma mejl.

Maria sa...

Vi har också fått samma mail för ett tag sedan.

Anna-Eva sa...

Och jag fick samma mail idag..

Frida sa...

Jag fick också propåer i en kommentar, hittade receptsidan men ingen vettig info om vem/vad som ligger bakom eller vad de egentligen pysslar med. Håller med om att sidan känns sådär.

Brazilian Linda sa...

Det är en massmailare :)

Ormen sa...

Jag fick ett skrattanfall, min morgon är räddad, mungiporna hammnade i rätt läge.....

Mårten sa...

Hej!
Det är jag som har mailat er. Jag vill göra er uppmärksamma på att det INTE är spamm eller massmail det är frågan om. Vi håller på att lancera en sida och vi skulle hemskt gärna vilja ha en länk hos er, och det är vi villiga att betala för... så enkelt är det! Jag ber hemskt mycket om ursäkt om vi har förolämpat er på något sätt, det var verkligen inte min avsikt! Om ni har förslag på vad vi kan göra bättre så får ni hemskt gärna höra av er så ska vi se vad vi kan göra. MVH Mårten @ marten@hephey.se

Anonym sa...

Mårten:
Alltså, om du inte ens själv begriper vad du kan göra bättre så är jag stum. Men inte av beundran...

Li - Kryddburken sa...

Har också fått deras mail idag!