Krabbigt värre
I kväll ska vi äta krabba. Löjligt nog är det första gången jag äter hel krabba och inte bara krabbkött. Vi får väl se om jag lyckas bända upp den läskiga rackaren!
I kväll ska vi äta krabba. Löjligt nog är det första gången jag äter hel krabba och inte bara krabbkött. Vi får väl se om jag lyckas bända upp den läskiga rackaren!
Skrivet av Gitto klockan 17:40
4 kommentarer:
Operation krabböppning
1.Lägg perationsföremålet på rygg
2.Studera undersidan. Lägg märke till sömmen/vecket på undersidan.
Tag en vanlig bordskniv och skär i sömmen med knivspetsen.
3.Lyft ur bendelen från skalet
4.Tag bort och släng oätliga delar som sitter på bendelen
5.Skär bendelen mitt itu
6. Skär lammeller(skivor) -en lamell per ben.
7.Lägg upp med krabbskalet i mitten och de skurna lammellerna runt omkring
åh! krabbsmör! det missar man väl om man bara äter krabbkött (köper du det på burk då?)?
Krabba är ursmaskigt! Jag använde mig av Tastelines pedagogiska "krabbskola" de första gångerna jag köpte ett helt monster.
Jag har ätit krabba 2 gånger förra veckan.
Skicka en kommentar