I kväll har vi ätit helstekt anka med körsbärsås, ankfettsfriterad potatis och haricot verts. Vissa har det bra, med andra ord. Men sådana dagar blir allt mer sällsynta i takt med att sommarsäsongen närmar sig. Magnus kommer att jobba minst fjorton timmar varje dag och jag kommer nog snitta på tio. Bloggen kommer inte att ligga i träda, men fokus kommer nog mer vara på smarta lunchlådor. För tvingas jag äta en kall gyrostallrik till på stående fot kommer jag nog hamna på sluten avdelning.
i morgon kommer jag jobba allra minst 14 intensiva timmar igen, så nu måste jag sova. Receptet på ankan och den absolut underbara körsbärssåsen kommer upp i morgon på morgonen, någonstans mellan den kulturellt okorrekta solariesolningen och feberbloggandet som allt som oftast föregår min egentliga arbetsdag.
Jag har faktiskt börjat sola lite solarium med, det är verkligen asgött och så kommer man ett steg före alla andra!
SvaraRadera