Först ut en liten, enkel sås som hamnade på fiskburgare på lördagslunchen. Fiskburgaren i sig är inte mycket att orda om: en dubbelvikt allaska pollockfilé (ja, jag vet...), dubbelpanerad i ströbröd och sesamfrön, en blandad sallad, saltgurka och lite knaperstekt bacon mellan två bröd. Snabbfixad lunch helt enkelt. Men såsen, eller snarare röran - till var verkligen en hit. Den kommer jag att göra ofta igen!Äppelröra till fisk
2 personer som tillbehör
1 syrligt äpple
1 liten rödlök
1 msk söt, grovkornig senap
1/2 dl tjock yoghurt
1/2 dl hackad dill
Riv äpplet och hacka rödlöken. Blanda tillsammans med övriga ingredienser.
Aaaaaah, det är så orättvist! Jag håller på att svälta ihjäl och vad gör du?! Du lägger upp bilder på FISKBURGARE på bloggen! Tack för den. Verkligen. =)
SvaraRadera