tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post8465096898029862645..comments2023-10-20T12:53:38.628+02:00Comments on Kärlek, mat och folköl: Krabbigt värreGittohttp://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-78865144463437480812007-09-18T19:20:00.000+02:002007-09-18T19:20:00.000+02:00Jag har ätit krabba 2 gånger förra veckan.Jag har ätit krabba 2 gånger förra veckan.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-5201876706806456302007-09-12T22:05:00.000+02:002007-09-12T22:05:00.000+02:00Krabba är ursmaskigt! Jag använde mig av Tasteline...Krabba är ursmaskigt! Jag använde mig av Tastelines pedagogiska "krabbskola" de första gångerna jag köpte ett helt monster.SqZhttps://www.blogger.com/profile/15664007270528556261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-75924367663487362362007-09-12T20:46:00.000+02:002007-09-12T20:46:00.000+02:00åh! krabbsmör! det missar man väl om man bara äter...åh! krabbsmör! det missar man väl om man bara äter krabbkött (köper du det på burk då?)?Cherryhttps://www.blogger.com/profile/03194498423817734364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-11817306883178090052007-09-12T17:59:00.000+02:002007-09-12T17:59:00.000+02:00Operation krabböppning1.Lägg perationsföremålet på...Operation krabböppning<BR/>1.Lägg perationsföremålet på rygg<BR/>2.Studera undersidan. Lägg märke till sömmen/vecket på undersidan.<BR/>Tag en vanlig bordskniv och skär i sömmen med knivspetsen.<BR/>3.Lyft ur bendelen från skalet<BR/>4.Tag bort och släng oätliga delar som sitter på bendelen<BR/>5.Skär bendelen mitt itu<BR/>6. Skär lammeller(skivor) -en lamell per ben.<BR/>7.Lägg upp med krabbskalet i mitten och de skurna lammellerna runt omkringAnonymousnoreply@blogger.com