tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post5998234037080696810..comments2023-10-20T12:53:38.628+02:00Comments on Kärlek, mat och folköl: Långstekt entrecoteGittohttp://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-56687584565187180682023-01-25T22:15:26.811+01:002023-01-25T22:15:26.811+01:00Jag har ställt ungen på ca 45-50 grader. Tar minst...Jag har ställt ungen på ca 45-50 grader. Tar minst halv dag, eller en ett dygn. Sen skivar jag upp det i rejäla skivor, och bryner en halvminut per sida i en het pannan/grill.<br />Blir otroligt fint.<br /><br />Är du dum i huvudet???? köttet kommer aldrig få en högre temp än 45-50 grader, dvs. samma som omgivande temp i ugnen. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-12394339321726108742013-04-07T20:59:34.536+02:002013-04-07T20:59:34.536+02:00Jag har ställt ungen på ca 45-50 grader. Tar minst...Jag har ställt ungen på ca 45-50 grader. Tar minst halv dag, eller en ett dygn. Sen skivar jag upp det i rejäla skivor, och bryner en halvminut per sida i en het pannan/grill.<br />Blir otroligt fint.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-90022770657507629862011-07-04T18:43:47.981+02:002011-07-04T18:43:47.981+02:00ugnen på 65 grader tar ca 4h om köttet är ca 1kg o...ugnen på 65 grader tar ca 4h om köttet är ca 1kg och du vill ha det rosa, typ 58-60 grader...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-89627989640990902762007-08-29T19:35:00.000+02:002007-08-29T19:35:00.000+02:00Låter jättespännande! Hur lång tid tar det? Behöve...Låter jättespännande! Hur lång tid tar det? Behöver kunna tajma om man har gäster...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-28366053009412024572007-04-04T13:45:00.000+02:002007-04-04T13:45:00.000+02:00Jag älskar blodigt kött. En bekant brukar säga ska...Jag älskar blodigt kött. En bekant brukar säga ska jag visa stekpannan för den eller är det för mycket? en annan tycker att vi borde begära veterinärintyg på att köttbiten de facto har ja, lämnat jordelivet... Lågtemp stekt kött, m a o, rockar :).Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-36861782297890162522007-04-03T13:38:00.000+02:002007-04-03T13:38:00.000+02:00Det låter vansinnigt gott och enkelt!Det låter vansinnigt gott och enkelt!Kristina Erikssonhttps://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.com