tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post3201169817009869017..comments2023-10-20T12:53:38.628+02:00Comments on Kärlek, mat och folköl: Sushi for beginnersGittohttp://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-7828033315539690952010-03-19T05:31:57.160+01:002010-03-19T05:31:57.160+01:00Tack for intiresnuyu iformatsiyuTack for intiresnuyu iformatsiyuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-77507137149340030712007-10-14T11:51:00.000+02:002007-10-14T11:51:00.000+02:00Du köpte inte sånt där dyrt "Blue Dragon"-sushiris...Du köpte inte sånt där dyrt "Blue Dragon"-sushiris va? Grötris är nämligen exakt samma sak, bara att det kostar 10 kronor för ett kilo, istället för 50 för ett halvt.Marcus_Rhttps://www.blogger.com/profile/12807050052504334767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-78281747128187642672007-10-11T11:17:00.000+02:002007-10-11T11:17:00.000+02:00Några idéer om billig sushiseafood som inte smakar...Några idéer om billig sushiseafood som inte smakar cheap? Tinad ICA-lax är en grej jag provat men dissat. Any ideas welcome..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-37919669865283393212007-10-10T20:08:00.000+02:002007-10-10T20:08:00.000+02:00Ochazuke är en av mina tröstmaträtter. Att tillsät...Ochazuke är en av mina tröstmaträtter. Att tillsätta snabbkryddpulver känns inte så tilltalande men sen så har jag inte provat sånt pulver eftersom det ändå behövs rätt lite för att göra det. Brukar smula över furikake av olika smaksammansättningar ibland.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-65601077798756874782007-10-10T17:26:00.000+02:002007-10-10T17:26:00.000+02:00zelca: Så satt vi allesammans och frustade igår. S...zelca: Så satt vi allesammans och frustade igår. Syrran började snudd på gråta men var så glupsk så hon åt ändå. :)<BR/><BR/>Jessika: Jag vet... Men jag har en hel hög pulverochazuke i olika smaker som jag fått av en bloggvän i Guam, och de är inte helt fel. Lite natriumglutamatspäckade, men inte dumma ändå. :) Och de <I>måste</I> ju ätas upp, hehe.Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-79226376629697442362007-10-10T17:10:00.000+02:002007-10-10T17:10:00.000+02:00Pulver ochazuke?Koka ris, gör te, häll på te, smul...Pulver ochazuke?<BR/>Koka ris, gör te, häll på te, smula nori över, färdigt. <BR/>Fisk till är gott - har man rester i frysen häll i det. Ät med pickels.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-80774612667793553932007-10-10T13:17:00.000+02:002007-10-10T13:17:00.000+02:00Wasabin får man vara försiktig med. En av de först...Wasabin får man vara försiktig med. En av de första gångerna vi gjorde sushi hemma så bjöd jag min mamma - hon fick bitar från rullen med tandkrämstjock wasabi ... nu älskar hon dock sushi men hon såg lite rolig ut när hon satt och frustade!zelcahttps://www.blogger.com/profile/17044337970858721747noreply@blogger.com