tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post1465977118231612416..comments2023-10-20T12:53:38.628+02:00Comments on Kärlek, mat och folköl: Rosor, saffran och lite nötterGittohttp://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-87978387035463678542006-12-06T14:33:00.000+01:002006-12-06T14:33:00.000+01:00hm, okej då, men jag vill äta dem när fortfarande ...hm, okej då, men jag vill äta dem när fortfarande är så där gott sega.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-8963783487689041942006-12-05T23:22:00.000+01:002006-12-05T23:22:00.000+01:00nej, för du åt dem ju inte när de hade svalnat... ...nej, för du åt dem ju inte när de hade svalnat... Då smakade de lagom mycket saffran!Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-29308438816733268842006-12-05T23:18:00.000+01:002006-12-05T23:18:00.000+01:00men vi kom väl ändå överens om att det skulle vara...men vi kom väl ändå överens om att det skulle vara mindre saffran i? jag har för mig att du till slut gick med på att så vore bättre. ett halvt kuvert?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-7561944315322477162006-12-05T19:30:00.000+01:002006-12-05T19:30:00.000+01:00ett annat tips är creme brulee med rosenvatten! jä...ett annat tips är creme brulee med rosenvatten! jättegott!Anonymousnoreply@blogger.com