tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post116082209567096142..comments2023-10-20T12:53:38.628+02:00Comments on Kärlek, mat och folköl: Bambi och Stampe i min gryta!Gittohttp://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-30008392198935514132008-03-29T22:52:00.000+01:002008-03-29T22:52:00.000+01:00Jag måste bara undra om anonym gör som många äldre...Jag måste bara undra om anonym gör som många äldre människor gör: lägger kaninen i mjölk. Det som händer då är att man för in mjölksocker i kaninköttet som gör att kaninen smakar lite sött. Anledningen till detta bruk är att under krigsåren var kål inte ransonerat och kål gör att kanin smakar urban. Mjölk hjälper.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-70811172329348011632007-02-25T20:18:00.000+01:002007-02-25T20:18:00.000+01:00anonym: Om du läser texten ordentligt så märker du...anonym: Om du läser texten ordentligt så märker du att jag skrev att jag INTE skulle gå till djuraffären och köpa kanin för slakt. Jag köper flådd och styckad kanin av kaninuppfödare som föder upp kanin för just slakt. Och jag ser ingen skillnad mellan att äta kanin och tex gris. Enda skillnaden är att kaninen är fluffig och söt, men det är banne mig hyckleri att äta det ena och att låta bli det andra, framför allt som grisar är bra mkt intelligentare än kaniner. Och skriver jag nu så osmakligt så finns det ingenting som tvingar dig att läsa det.Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-59383962174483048002007-02-25T20:00:00.000+01:002007-02-25T20:00:00.000+01:00Det där var fan det vidrigaste jag nånsin läst. Va...Det där var fan det vidrigaste jag nånsin läst. Vad mysigt att läsa om hur du ska gå till djuraffären och flå kaniner, har du någonsin stannat upp och tänkt på hur fruktansvärt osmakligt du skriver, och uppenbarligen tänker?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1161006116186669252006-10-16T15:41:00.000+02:002006-10-16T15:41:00.000+02:00Haha, Pellchen! Du Är ju stilig i din uniform, ing...Haha, Pellchen! Du Är ju stilig i din uniform, inget att skämmas för! Och börja du med tomatsåsen, sen kan du fortsätta med tumbet av bara farten, det är enkelt och supergott!Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1160961740975246462006-10-16T03:22:00.000+02:002006-10-16T03:22:00.000+02:00=D rodna är ju precis vad jag gjorde!i helgen när ...=D rodna är ju precis vad jag gjorde!<BR/><BR/>i helgen när jag är själv ska jag pröva ditt första recept på tomatsåsen, verkar lagom svårt hehe... jag gillar att laga mat själv, då finns det ingen som kan komma med jobbiga synpunkter på hur man gör!<BR/><BR/>och ja, din blogg är underbar!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1160938143794524822006-10-15T20:49:00.000+02:002006-10-15T20:49:00.000+02:00Jag frågade min mor och far som bott länge i Spani...Jag frågade min mor och far som bott länge i Spanien, och de sa att det helt enkelt var blad från sötmandelträdet. Ibland är det lättare än man tror, jag googlade också runt ett bra tag utan resultat. :)Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1160935458534801542006-10-15T20:04:00.000+02:002006-10-15T20:04:00.000+02:00Jag blir galen! Har aldrig hört talas om mandelbla...Jag blir galen! Har aldrig hört talas om mandelblad. Hittar inte på google. vad är det?Lisahttps://www.blogger.com/profile/14159265667726140442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1160913762882012402006-10-15T14:02:00.000+02:002006-10-15T14:02:00.000+02:00Åh, lyckliga du! Jag älskar vilt av allt slag. Men...Åh, lyckliga du! Jag älskar vilt av allt slag. Men det är faktiskt lite sorgligt hur lite kunskap folk tycks ha när det gäller kött. På restaurangen jag jobbar händer det faktiskt att folk frågar "fläskfilé, är det gris eller?" och liknande. :)Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1160858266775796912006-10-14T22:37:00.000+02:002006-10-14T22:37:00.000+02:00Va? Menar du att kött inte tillverkas på fabrik? D...Va? Menar du att kött inte tillverkas på fabrik? Det säger min mamma!<BR/><BR/>(Skojar bara, här är frysen full av älg och ren!)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1160850296207742092006-10-14T20:24:00.000+02:002006-10-14T20:24:00.000+02:00Jo, jag kan nästan förstå om man inte gillar kanin...Jo, jag kan nästan förstå om man inte gillar kanin, det är lite speciellt. Själv är jag (som framgår av inlägget) helt tokig i det. Men det beror nog mycket på tillbehören och omgivningen också, precis som med all mat. :)<BR/><BR/>Män i uniform ja! Pelle är oerhört stilig i sin (läser han det här kommer han att rodna!).Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1160847691430317782006-10-14T19:41:00.000+02:002006-10-14T19:41:00.000+02:00Jag gillar inte kanin, det är något med köttet, en...Jag gillar inte kanin, det är något med köttet, en söt smak jag inte riktigt kan placera och inte gillar. Däremot gillar jag viltfågel och särskilt fasan. Fast apropå kaninen så sa jag innan gotlandsresan att jag inte gillar lammkött heller och ja, nu har jag ätit lamm igen och det var inte så dumt. <BR/>Det är nåt speciellt med män i uniform, inte bara det att de skjuter hare alltså ;).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-1160847361630298842006-10-14T19:36:00.000+02:002006-10-14T19:36:00.000+02:00Eh, espanchol, si, veyr much.Eh, espanchol, si, veyr much.Anonymousnoreply@blogger.com