tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post1103233009176957843..comments2023-10-20T12:53:38.628+02:00Comments on Kärlek, mat och folköl: Aushak!Gittohttp://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-50069945535111476742011-11-01T17:10:27.314+01:002011-11-01T17:10:27.314+01:00Jag är själv afghan och jag älskar den här maträtt...Jag är själv afghan och jag älskar den här maträtten! Utan tvekan en av mina favoriträtter :D Som jag förstod det så är din pojkvän Afghan? Be honom laga bolani med purjolöksfyllning till dig, det är rena rama njutningen för smaklökarna! :D <br />Ha det bäst!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-17270861274637244792007-09-07T22:56:00.000+02:002007-09-07T22:56:00.000+02:00"Uppskrämda stackars plantor", underbart ;-)!"Uppskrämda stackars plantor", underbart ;-)!Annicahttps://www.blogger.com/profile/13169249474876947804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-60094994719162523382007-09-07T22:28:00.000+02:002007-09-07T22:28:00.000+02:00Det här ska jag absolut testa, så spännande!Det här ska jag absolut testa, så spännande!Cherryhttps://www.blogger.com/profile/03194498423817734364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-61456265032762882352007-09-07T20:44:00.000+02:002007-09-07T20:44:00.000+02:00örjan: Haha!För att besvara frågorna:- efter tio d...örjan: Haha!<BR/><BR/>För att besvara frågorna:<BR/>- efter tio dagar blir man förbannat trött på att äta olika former av knödel och fläskkött och längtar efter vad som helst som inte innehåller stora mängder vegetapulver.<BR/>- Nej, det vågade jag inte.<BR/>- Ungefär två timmar, men det slutade som vanligt med att jag gjorde ett recept mer eller mindre efter eget huvud... :)Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-76232163055951012982007-09-07T20:34:00.000+02:002007-09-07T20:34:00.000+02:00Fascinerande-med recept från Afganistan-att du pro...Fascinerande<BR/>-med recept från Afganistan<BR/>-att du provsmakade det i Prag<BR/>-att Du har recept<BR/><BR/>Frågor<BR/>- varför äta afgansk mat i Prag<BR/>- ordnade Du recept från restaurangen alt<BR/>- hur länge Googlade Du för att få fram alternativa receptAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-14060754847399733632007-09-07T17:52:00.000+02:002007-09-07T17:52:00.000+02:00Tobias: Precis som du säger beror det nog på vilke...Tobias: Precis som du säger beror det nog på vilken koriander man hittar, både i asiatiska butiker och i vanliga affärer... <BR/><BR/>Men den jag köpte på coop gav mig en knappt en halv deciliter hackad vara, den var blek och smaklös och växthusuppdriven.<BR/><BR/>Den jag köpte från den asiatiska butiken var kraftigare, smakade mer och var framförallt billigare för en mycket större mängd (fem stora plantor). Fast jag har svårt att tro att den importeras från Asien, det vore nog väl omständigt med tanke på deras korta hållbarhet. Snarare torde den vara från tyskland eller något liknande. <BR/><BR/>Hur som helst är det säkert en smaksak, men jag föredrar klart den man köper i asiatiska butiker!Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-91670654044876217692007-09-07T17:07:00.000+02:002007-09-07T17:07:00.000+02:00Varför tipsar alla om att köpa koriander på asiati...Varför tipsar alla om att köpa koriander på asiatiska butiker? Visst, det är lite billigare, men själv tycker jag att den man hittar i vanliga affärer har bättre smak. <BR/><BR/>Det beror i och för sig också på vilken koriander man hittar på den asiatiska butiken, men är inte den också importerad från långtbortistan?Anonymousnoreply@blogger.com