tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post1097551570938172921..comments2023-10-20T12:53:38.628+02:00Comments on Kärlek, mat och folköl: Sluta sura, börja dadla!Gittohttp://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-70624167998299216922007-02-07T12:05:00.000+01:002007-02-07T12:05:00.000+01:00Ah, apelsinblomsvattnet!!! :).
Har ni blivit sams...Ah, apelsinblomsvattnet!!! :). <br />Har ni blivit sams igen?Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-60777765140573031212007-02-07T10:33:00.000+01:002007-02-07T10:33:00.000+01:00Mmmm, det låter härligt! Jag har också ett helt pa...Mmmm, det låter härligt! Jag har också ett helt paket med dadlar hemma sen jul som aldrig blev använt. Och rulltårta har jag faktiskt aldrig gjort.<br />För övrigt är finhackade dadlar blandade med goda russin en utsökt topping till en bit krämig brieost!Cliviahttps://www.blogger.com/profile/18028194816479785554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-35128282.post-435284989187948692007-02-07T08:56:00.000+01:002007-02-07T08:56:00.000+01:00Det låter fantastiskt gott, men jag är å andra sid...Det låter fantastiskt gott, men jag är å andra sidan ett riktigt dadelfreak! Jättebra idé med apelsinblomsvatten och yoghurt till dadlar och nötter; det ska provas.Viktoriahttps://www.blogger.com/profile/13167822060874479115noreply@blogger.com